OFERTA 2013

Ready, Steady, SPEAK!

Pe locuri, fiți gata, VORBIȚI!

În această toamnă, vă invităm sa luați cu avânt startul conversației!

Oferta DeClar de cursuri axate pe conversație și comunicare, precum și noul curs special ENGLISH INTERVIEW TRAINING, completează gama noastră de cursuri generale și specializate, adresându-se cu precădere celor care au dobândit deja noțiuni de vocabular și gramatică și își doresc să treacă cu succes proba de foc a conversației.

CURSURI DE CONVERSAȚIE

Engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă și română pentru străini

12 ore în şedinţe săptămânale sau bisăptămânale de conversație care vă vor dezvolta abilitățile de comunicare, ajutându-vă să puteți ‚funcționa’ în engleză / germană / franceză / italiană / spaniolă

 • 185 lei / persoană / curs în grup (student nou)
 • 165 lei / persoană / curs în grup (student fidel*)
CURSURI GENERALE

Engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă și română pentru străini

Aceste cursuri moderne, relevante și interactive care îmbină noțiuni de gramatică și vocabular sunt menite să vă ajute să stăpâniți deopotrivă vorbitul, scrisul, cititul și înțelegerea limbii străine studiate.

 • 26 ore de curs în şedinţe săptămânale sau bisăptămânale
 • Grupuri mici, între 6-8 cursanți
 • 370 lei / persoană / curs (student nou)
 • 330 lei / persoană / curs (student fidel*)
CURSURI SPECIALIZATE:
 • Engleza / germana de afaceri / drept / finanțe
 • Engleza / franceza / germana medicala
 • PREGĂTIRE PENTRU TESTELE INTERNAȚIONALE DE ENGLEZĂ - CAE, IELTS, TOEFL

Tarifele la cursurile specializate se stabilesc în funcție de numărul de persoane din grupă.

Toți cursanții noștri și familiile lor pot beneficia gratuit de club lunar de conversație cu vorbitori nativi de engleză și germană și bibliotecă engleză și germană.

Cursurile au loc într-o atmosferă destinsă în biblioteca familiei Elford, unde puteţi savura un ceai englezesc care să vă îndemne la vorbă.

*Tariful redus „student fidel” se aplică celor care au mai urmat un curs DeClar precum şi aparţinătorilor lor!

Teste gratuite de engleză cu corectare imediată pe online-tests.declar.ro

CURSURI YOUNG LEARNERS

Cambridge Young Learners English Tests descoperă şi îmbunătăţeşte nivelul de engleză al copiilor de 7-12 ani prin intermediul unei metode de testare distractivă. Cele trei părți ale cursului, Starters, Movers, Flyers, includ activităţi captivante şi exemple interesante care îi vor motiva pe tinerii învăţăcei să progreseze tot mai mult. Copiii se vor familiariza cu formatul testului mult înainte de examen, studiind engleza într-un mod care încurajează dezvoltarea şi construieşte încrederea.
Starters Movers Fliers
Copiii pornesc în aventura învăţării unei limbi străine, descoperind cuvinte de bază prin ilustraţii.
Copiii încep să scrie şi să citească engleza de zi cu zi, dezvoltându-şi vocabularul şi abilităţile de comunicare.
Copiii scriu şi citesc engleză, comunică eficient şi structurează logic informaţia.
De ce Cambridge Young Learners English Tests pentru copii?
 • Acest curs este o modalitate extraordinară de a-i motiva şi ajuta pe copii să înveţe engleză
 • Este un fundament solid în însuşirea englezei internaţionale
 • Reprezintă o bună pregătire pentru examenele avansate de Cambridge
 • Dezvoltă comunicarea în engleză, ajutându-i pe cei mici să citească, să scrie, să asculte şi să vorbească în situaţii naturale de viaţă
INFORMAŢII DESPRE CURS
 • Programul se stabileşte în funcţie de orarul copiilor (dimineaţă/după-amiază, o dată/de două ori pe saptămână)
 • Grupele sunt formate din 6 – 8 participanţi de acelaşi nivel
 • Nivelele sunt împărţite pe două secţiuni (A şi B)
 • Fiecare copil începe cu nivelul şi secţiunea care i se potriveşte
 • Tariful: 90 lei / copil / lună (4 sesiuni de 1,5 ore fiecare)

CURSURI DE ENGLEZĂ PENTRU CEI MICI

DeClar vă invită să pictaţi în culori strălucitoare viitorul copiilor dumneavoastră! Şi pentru că viitorul începe azi, puteţi clădi de pe acum succesul lor, ajutându-i să învețe limba care le va deschide lumea. Pentru toţi părinţii înţelepţi şi copiii lor isteţi am pregătit o ofertă atractivă de cursuri de engleză pentru ”grădinași” de 4-6 ani! Studiile arată că această vârstă reprezintă fereastra de oportunitate în asimilarea unei limbi străine - perioada în care putem învăţa o limbă străină mai uşor şi mai bine decât oricând mai târziu. Această fereastră începe să se închidă în jurul vârstei de 7 ani; de aceea, vă invităm să profitaţi acum de imensa capacitate de asimilare a copiilor dumneavoastră, oferindu-le darul comunicării cu întreaga lume.
INFORMAŢII DESPRE CURS
 • Activităţile captivante, jocurile, cântecele, ilustraţiile şi materialele interesante îi vor motiva pe tinerii învăţăcei să iubească şi să înveţe engleza, dezvoltându-şi atât abilităţile de comunicare cât şi încrederea în forţele proprii.
 • Programul se stabileşte în funcţie de orarul copiilor. Recomandăm ca frecvenţa cursurilor să fie de 2 ori / săptămână.
 • Grupele cuprind participanţi de aceeaşi vârstă
 • Tariful: 5 lei / oră / copil

ENGLEZA LA SEDIUL FIRMELOR
Professional Language Training for Professionals

DeClar are o experiență îndelungată în language training, echipa noastră desfășurând o muncă de succes în mai multe companii multi-naționale din Timișoara (vezi portofoliu). În anul 2012 echipa noastră a avut o activitate intensă și diversă, trainerii noștri predând cursuri de engleză, franceză, germană, italiană, precum și limba română (cu predare din limbile engleză, germană, spaniolă, franceză). Evaluările completate de cursanți la finele anului 2012 cu privire la trainerii noștri indică un grad de satisfacție de 9,6 / 10.

Oferim companiilor atât cursuri individuale cât și în grup, cursuri generale, de conversație, training cultural și cursuri specializate (ex. engleză de afaceri / tehnică / pentru domeniul financiar / transport etc). Prin intermediul nostru, vă puteți testa în timp record angajații, fie apelând la testele noastre gratuite de pe site, fie comandând un test customizat, care să le evalueze specific cunoștiințele. Suntem, de asemenea, disponibili pentru evaluarea abilităților de comunicare orală a angajaților, la sediul firmei dumneavoastră, unde putem organiza interviuri pentru testarea cunoștințelor de engleză / franceză / germană / italiană / spaniolă.

Flexibiltatea este unul din marile noastre atuu-ri, astfel vă oferim atât cursuri la sediul dumneavoastră, cât și cursuri la sediul nostru, într-o zonă centrală din orașul Timișoara. Orarul se stabilește în funcție de nevoile dumneavoastră iar pentru cursuri în timpul programului (orele 10.00 – 16.00) vă oferim reduceri.

Contact us for a customized offer!