DESPRE NOI

Experienţă
Membrii echipei noastre au o îndelungată experienţă în predarea limbilor străine la toate vârstele şi la toate nivelele, inclusiv în companii multi-naţionale, unde activăm ca “language trainer”.

Competenţă
Mai mult de jumătate din membrii echipei noastre sunt vorbitori nativi de limba engleză. Trainerii români au obţinut licenţa sau masteratul în limbi străine şi au cariere de succes ca profesori şi traducători. Împreună am creat un mediu dinamic şi profesional în care limba de comunicare este engleza.

Flexibilitate
Pentru că timpul Dvs. este preţios, trainerii noştri se vor deplasa la sediul Dvs. pentru susţinerea cursurilor, în intervalele orare convenite de comun acord. În plus, adaptăm nivelul, conţinutul şi ritmul cursurilor nevoilor şi cerinţelor  Dvs. Orice se poate! Întrebaţi-ne!

Motivaţie
Având motivaţia necesară pentru a atinge ei înşişi succesul şi pentru a ajuta şi pe alţii să realizeze acest lucru, trainerii noştri sunt apreciaţi în mod deosebit pentru capacitatea de a încuraja, echipa şi motiva cursanţii să înveţe cu plăcere o limbă străină.

Muncă în echipă
Echipa noastră este formată din oameni care muncesc cu plăcere împreună, astfel încât dacă apare vreo problemă o rezolvăm rapid şi eficient prin colaborarea şi comunicarea strânsă dintre traineri.